De senaste dagarna

Jag tror att jag har en liten höstdepression på gång. Inget akut. Känner mig bara allmänt nere. De senaste två, tre (fyra?) dagarna har gått omsöm fort omsöm långsamt, jag har varit stundvis glad stundvis arg och ledsen, jag har skrattat jag har gråtit. Det kan också hända att det är någonslags pre-separationsångest jag känner, eftersom jag vet att jag snart kommer att lämna Finland igen. Exakt en vecka kvar idag. Jag vill inte åka. Jag vill åka.

Får heller inget gjort i denna sinnestämning. Saker blir på hälft och får inte gjort saker jag verkligen borde. Jobbigt.  

”In the familiar there is also the unknown,

the future may not bring what the past has shown.”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: