Oslagbart

Igårkväll körde jag upp till Linda i Esbo. Vi badade bastu och efteråt hämtade vi upp Jani och så åkte vi alla för att äta en sen middag på Amarillo. Mysigt hade vi, och maten var god.

Blev övernatt hos Linda och imorse startade vi tidigt upp till Åbo, vi skulle åka upp och hälsa på Annu. Annu är en gemesam kompis till oss, en av mina bästa vänner, och ingendera av oss hade sett henne på länge. Var så otroligt roligt att se henne att jag gav henne en 5 minuters kram när vi sågs! Förutom att kramas så shoppade vi lite, åt lunch på Brahe och pratade om allting som pågått den senaste tiden – hade mycket catching up att göra. Den enda som fattades var Milla. Hade hon varit där hade de varit helt som good old times när vi alla studerade i Åbo! Vi fyra tillsammans hade varit oslagbart.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: