Jag ser framemot att sakna dig

Om 2 dagar lämnar jag Finland. När jag tittar ut genom fönstret och ser vädret är jag mer än nöjd att åka iväg. Komma bort från kylan, få leva i värmen. Jag ser framemot att få sätta på uniformen igen och ser framemot att komma ut och jobba, göra det jag älskar. Jag ser framemot att se människor jag inte sett på länge.

Men det är alltid ledsamt att lämna sin familj och sina vänner bakom sig. Speciellt nu då jag varit ovanligt länge i Finland och speciellt då jag är en sån mamis. Har alltid hemlängtan och saknar alltid min familj. Har sett alla en sista gång nu, och vill helga dessa sista dagar till familjen och vill bara vara hemma. Men ändå känns det som om det inte räcker. Hur jag än delar tiden och hur jag än prioriterar så känns det alltid fel. Skuldkänslor för att inte hinna tilbringa så mycket tid med folk jag vill tillbringa tid med. Hatar den känslan. Det är den känslan som får mig att tvivla på mitt yrkesval.

Men jag vet…. att när flygplanet landar i savannen på torsdag eftermiddag och värmen möter mitt ansikte, då minns jag varför jag älskar mitt jobb.

Jag ser framemot att åka, men jag kommer att sakna alla ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: