Jag åker iväg nu

Sista timmarna i Finland. Har spenderat sista dagarna med nära och kära, som gjort det bara ännu mer hjärtskärande att åka. Har dessutom varit lite stressad, och har dumt nog tagit ut de på dem som varit nära – de som förtjänar det allra minst.

Men ikväll tar jag mina kappsäckar (observera pluralet) och flyger till Stockholm. I Stockholm ska jag övernatta en natt på Arlanda hotellby innan flyget tar mig från Arlanda till Banjul följande dag. Jag flyttar till Gambien nu. Vi ses 17 februari 2012. Men frukta inte – ska nog uppdatera bloggen så ofta jag hinner.

Med mig hela vägen från Finland till Gambien har jag en gammal vän och kollega, Anski, även hon en aktiv bloggerska. Klicka alltså in er på hennes blogg för att läsa hennes erfarenheter av Gambien!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: