Levande

Jag är vid liv.  vid liv. Jag är tillbaka i Gambien och jag känner mig igen  levande. Jag hade inte riktigt fattat att jag skulle åka tillbaka hit, men när flygplanet höll på att landa och jag såg de gamla bekanta ställena så kom det tårar i ögonen. Det känns nästan som om jag kommit hem.

Tyvärr är internet fortfarande lite si och så, så har nog inte så mycket möjlighet att uppdatera här innan slutet av nästa vecka. Men ni vet att jag är framme och vid liv i alla fall.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: