Ung och dum

Usel update här, sorry. Jag är fortfarande i Gambia, fortfarande i liv. Men livet är inte alltid enkelt. Inte när det gäller känslor, och inte när det gäller att veta vad man ska göra med dessa känslor. Eller rättare sagt vad man inte ska göra. Mitt liv har varit en stor röra den senaste veckan. Nu, sakta men säkert, börjar saker och ting klarna upp. Jag vet bara inte om jag är glad över vad det klarnar upp till. Men sånt är livet, och jag får skylla mig själv. Jag visste att någon skulle bli sårad, jag visste bara inte att det skulle vara redan nu.

Förändringar kommer att ske. Förändringar måste ske. Snart.

Jag är ung och dum och har ingen kontroll över mina egna känslor.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: