Det stressfria livet

Livet i Gambia är fantastiskt. Just som jag kom ihåg. Nej bättre. Hur man kan leva i ett så stressigt samhälle som Finland är konstigt. Alla borde få uppleva Gambia, och kulturen här. Så lugnt, så stressfritt. Så härligt. Jag trivs verkligen här, och jag kom in i denna sinnestäming från första minut.

Jobbet går på som förut. Mycket service på hotellen, några utflykter. Jag känner igen denna rutin och allt känns bra. Min chef är härlig och kollegerna duktiga.

Jag har träffat många gamla bekanta, personer jag saknat, och personer jag inte tänkte mig se igen. Har upplevt redan en massa, fast jag bara varit här två veckor. Solnedgång på stranden, bröllopsfest, julfest med företaget, trängsel på färjan… Så intressant, så lokalt, så Gambia. Har även många fina upplevelser framför mig. Till exempel ska vi några stycken ha en härlig BBQ på stranden imorgonkväll. Bara de bästa typerna, en liten brasa, god mat, stranden, solnedgång… ser framemot det. På lördag igen är det julafton. Jobbar hela dagen ända till kl.18.15 och efter det är det dags för julmiddag med chefen och kollegerna. Ska försöka få lite julstämning trots +31 grader.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: