Vad hände igår?

Saker och ting har en tendens att ordna upp sig utav sig självt. Eller så int. Just när jag fått lite ordning och riktning på vad jag vill, så svänger livet 180 grader. Helt sant, hur kan det alltid gå så? När man en gång bestämt sig för något, så gör livet allt för att det motsatta ska hända? Är det universum som försöker säga till mig att det första alternativet var fel? Jag tror starkt på att allting har en orsak, så jag får väl tro det.. att livet nu visar mig den rätta vägen istället.

Igår var en härlig dag. Goda vänner, bbq picnic på stranden under stjärnhimlen, chill på strandloungen Poco Loco, dans på nattklubben, härliga människor och oväntade beslut. Det var något konstigt i luften igår tror jag… vad hände igår egentligen?

Tja, får väl bara säga ”It’s The Gambia babe..” som Karamo skulle ha sagt.

Och nu bloggar jag ingenting om julen.. för här finns ingen jul. Julstämning, vad är det? Det går inte att fira jul utomlands. Det går att fira en-helt-vanlig-dag-på-jobbet-som-alla-andra-firar-för-någon-helt-annan-orsak… men det är inte samma sak. Kanske julfiilisen kommer ikväll, då vi ska äta julmiddag, titta på julgranen och höra på julsånger.. men I doubt it.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: