Tusen tankar, miljoner ord

Uppdateringen här har varit usel. Men jag vet inte vad jag ska skriva eftersom jag inte vet vad jag känner just nu. Tusen känslor, vet inte var jag ska börja. Kan inte börja skriva hit innan jag själv vet vad jag känner. Det pågår en hektist debatt i mitt huvud angående jobb & kärlek. Vad dramatiskt, jag vet.

Jag har sökt om ett annat jobb. I Finland. Eftersom jag känner att mitt nuvarande jobb är härligt, men det faktum att jag i det här jobbet måste byta inte bara jobb, utan hem, kolleger och vänner med 6 månaders mellanrum är jobbigt. Det tär på mig, sakta men säkert. Vill till Finland, vill bo på ett ställe längre än några månader.

Samtidigt känner jag att jag inte är redo att lämna mitt nuvarande jobb. Mitt drömjobb. Är inte redo att ge upp resandet. Jag verkligen älskar mitt jobb.

Sista ansökningsdagen för det andra jobbet är idag så hoppas få veta snart. Vet bara inte vad jag ska göra när jag får besked. Får jag inte jobbet är det okej, men om ja får det så måste jag verkligen fundera vad det är jag verkligen vill. För just nu har jag ingen aning.

Jobbet i Finland skulle börja i mitten av Februari, vilket är ett litet problem eftersom jag har kontrakt till 17.2.2012.

För att mitt liv och beslutstagande inte skulle bli för enkelt har högre makter dessutom beslutat att sätta ytterligare prövningar framför mig. Livet är aldrig enkelt. Dagen efter att jag skickat min ansökan för jobbet i Finland, så erbjuder min chef mig ett förlängt kontrakt här i Gambien. Hur ska jag kunna tacka nej till att få stanna längre i landet jag älskar?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: