Jag var på TV igår

Jag var på TV igår. Gambia Television. Tydligen. Visste själv ingenting om saken. Men alla jag träffat idag har sagt ”Linda jag såg dig på nyheterna igår”. Synd att jag inte själv såg det. Tydligen hade något nyhetsteam varit och filmat hotellbranden vi hade på nyårsafton. Där lär man se hur jag och några kolleger står och pratar med våra gäster medan brandkåren håller på med eftersläckning.

Har fortfarande ont i ögat. Har inte haft tid att gå till läkaren, och när jag skulle ha haft tid idag var det ”public holiday” i Gambien så ingen jobbade. Jag ringde läkaren istället och han sa att jag kan gå till apoteket och köpa ögondroppar. Det har jag gjort, hoppas det blir bättre fort.

Imorgon ledig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: