Livet

All drama är över, problemen har försvunnit och livet ler åter. Allt är alltså bra. Fick inte jobbet i Finland och när jag fick nyheten kände jag endast en sak – lättnad. Vilket borde vara ett tecken på att jag gjorde rätt beslut då jag tackade ja till en förlängd tjänst här i Gambien. Och idag blev det officiellt att jag får stanna kvar till April.

Det enda jag behövde var lite tid för mig själv, för att fundera ut hur jag egentligen känner och vad jag tycker. Och när jag hade gjort det föll allting på plats. Jag är lycklig. På riktigt lycklig igen. Jag älskar mitt jobb, mitt liv är mer eller mindre dramafritt och jag kommer att jobba hårt för att behålla det så här.

De senaste två/tre dagarna har varit otroliga. Jag har svävat på moln. Jag har varit ledig, umgåtts med människor jag älskar, ätit god mat, vilat ut mig, sovit i hängmatta på stranden, och allmänt varit glad. Livet, åh livet känns så otroligt underbart just nu.

You’re amazing ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: