De 4 senaste dagarna

  • Måndag; Kom hem från Senegal 2 dagars utflykten. Vilken härlig utflykt, vilka härliga gäster! Hade jätte kul med mina 10 Finländare. Guiden för de andra, 4 svenska och 2 engelska var Suwaneh, en gammal, tankspridd Gambisk man. Som kameraman hade vi Demba – en jätte trevlig man som hjälpte mig massor under utflykten. Hotellet vi bodde i Les Paletuviers – hur vackert som helst. Otroligt att det bara är 2 stjärnigt. När jag får min semester ska jag åka dit. Bilder kommer! När jag kom hem besökte vi Karamos familj.
  • Tisdag; Ledig – välförtjänt efter en 2 dagars utflykt, vaknade dock med världens ”tonsillitis” på engelska, ”nielurisatulehdus” på finska – ingen aning vad det är på svenska. Besökte läkare – fick penicillinkur.
  • Onsdag; Skulle ha safari, men utflykten blev cancellerad pga för få anmälda så fick ta en dag sjukledigt till. Slappade förmiddagen, på eftermiddagen kom Karamos kusin Lamin på besök och vi åkte alla tre till Serekunda för att gå till marknaden, men hittade inte det vi letade efter så vi åkte vidare till Banjul och prövade marknaden där. Och där minsann hittade jag ett par sneakers för 200 GMD. På vägen hem svängde vi in till Bakoteh och besökte Karamos familj.
  • Torsdag; Har hotellservice hela dagen. Lugnt. Fortfarande toncillitis, fungerar penicillinkuren? Vi får se..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: