Utmattad

Idag har jag morgonservice och servicekontor på förmiddagen. Därefter åker jag till flygplatsen och har inte en, inte två men tre departurebussar varefter jag har två arrivalbussar. Men dagen började också bra då jag körde hela vägen till kontoret, märkte att kontorsnyckeln är hemma, körde hem, hämtade nyckeln och körde tillbaka till kontoret. Vilken start på dagen. Jag känner mig utmattad redan, och klockan är bara 8.30 här i Gambia.

Men det finns en stor positiv sak med idag – Anski kommer hem från sin andra rundresa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: