Ansökningar för S12

Förresten, hade vi evaluering och ansökningar idag! Fick en jätte bra evaluering av min chef Eveliina, vad skönt att känna att chefen är nöjd med ens arbete.

Tillsammans skrev vi även  min ansökan för sommaren 2012. Innan har jag inte alls varit ivrig över sommaren, inte velat söka någonstans alls. På sommaren har vi ”bara” nära destinationer, och ingen lockade mig riktigt. Hade val bland Turkiet, Grekland, Bulgarien, Tunisien, Spanien och.. ja det var nästan det. Inte så många destinationer alltså, men fortfarande ganska många positioner. Av dessa var det endast Grekland som verkade intressant, med sina många många öar. Men har även börjat fundera på positioner med lite mera ansvar. Börjar min femte säsong i sommar, och känner att jag är redo för något mer. Min chef var av samma åsikt och förbjöd mig att söka vanliga guidetjänster, hon tyckte att jag borde ha mera ambitioner. Vi diskuterade länge om vad som skulle kunna passa mig, och min slutgiltiga ansökning för sommaren 2012 ser ut såhär;

  1. Parga/Lefkas, Grekland. En blandad tjänst med 50% guidearbete och 50% kontorsarbete. Alltså mera ansvar, ett steg åt rätt håll.
  2. Parga/Lefkas, Grekland. Produktansvarig. Skulle vara ansvarig för en hel resort, nästan som jag var i somras i Kroatien, men igen med mera ansvar.
  3. Antalya, Turkiet. Flygplatsguide. Trivs som vanlig guide men vill pröva på något annat, och gillar flygplats så tänkte pröva på det. Turkiet som land lockar nästan inte alls, men tjänsten verkar intressant.

Om en månad ungefär ska vi få veta, vi lever igen i spännande tider. Vad som helst kan hända, de kan sända mig vart som helst. Är nöjd oberoende av vilken av mina önskemål jag får. Ser framemot sommaren 2012.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: