Veckorapport

Det här är den slappaste säsongen ever, i love it! Bara utflykter eller ledigt, så har inte så mycket kontorsarbete vilket leder till dålig uppdatering här är jag rädd. Får väl börja med en veckorapport istället.

Söndag – måndag var jag igen på Senegal 2 dagar. Hade 13 gäster, mest av dem surpuppor, tyvärr. (Jag får egentligen inte skriva det här). Men jag hade i alla fall sällskap av Karamo, så utflykten var lyckad för min del, skit i alla surpuppor som bara gnäller om mat och väder och hotell och transportmedel osv osv. Vissa människor är bara sura punkt slut. Men jobbigt att man måste förstöra för andra också.

Anyway, hade en välförtjänt ledigt dag på tisdag, igår, med massa program. Hängde hemma med Anski och Karamo på förmiddagen. Tog Anski och bilen och kröde iväg på äventyr på eftermiddagen. Vi tog roadtrip till Banjul där vi vansinnesshoppade hela eftermiddagen. Hur roligt som helst. Hade även tid med god lunch på stranden mellan varven. På kvällen ställde vi till med plättkalas hemma hos oss! Nam! Vi bjöd in våra kollegor, och Anski tog över köket och fixade asgoda plättar till oss alla. Som vi åt. Som vi njöt. Till och med Karamo som för första gången åt plättar gillade det, fast vem gör nu inte det. Varma färska plättar, med grädde, banan och nutella. Nam! Mysigt hade vi med plättkalas i stearinljusskenet.

Idag skulle jag egentligen åkt på safari, men utflykten blev igen inställd på grund av för få anmälda. Så istället har jag hotellservice hela dagen. Sitter på kontoret just nu, ska försöka hinna hem och äta innan kvällsservice. Livet är gott.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: