Tredje gången gillt

Så är jag tillbaka i Senegal. Min tredje Senegal over night utflykt. Min första utflykt gick bra, min andra var riktigt dålig och nu har jag en bra utflykt igen. Vädret är bra, (nästan) allting fungerat, gästerna är glada, nöjda och trevliga och jag har med mig ett bra team. Har dessutom fokuserat en massa positivt tänkande på denna utflykt eftersom den föregående var så dålig. Positiviteten hjälpte nog, för jag är super nöjd med utflykten hittils. Imorgon ska vi ännu på safari för att se bla. noshörningar och giraffer, innan vi åker tillbaka till Gambia.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: