Poco Loco

Kirsi, min kollega från sommaren 2010 och goda vän är här i Gambia! Så himla roligt att ha henne här! Vi har hunnit göra en massa roligt, fastän hon anlände först igår! Har saknat henne. Igår åt vi middag på Poco Loco och fortsatte med drinkar på bl.a. Kora, Green Mamba, Aquarius och Paparazzi. Åkte hem kl.03, väckning kl.07.15 och upp på jobb. Så kan det gå. Ikväll ska det bli middag på Shiraz och så utgång efter det.. jag får återkomma.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: