Bara ledigt här

Det är Tisdag idag, ledig dag nr.3 på gång. Fick ovantat 4 dagar ledigt – i rad, utan att ha bett om det! Det tackar man för. Speciellt då Kirsi är här på semester. Vi har ätit ute varje dag och gjort en massa roligt. Vi har festat till morgonen på otaliga nattklubbar, vi har stekt oss i solen, vi har ätit massa god mat, vi har ätit lite dålig mat, vi har druckit mycket vin, vi har shoppat loss i Banjul, vi har pratar strunt och diskuterat livet, vi har njutit av Gambia och varandras sällskap. Så härligt att ha Kirsi här. Synd att hon bara stannar en vecka.

Just i detta nu sitter jag med Anski på Club One Bar, njuter en sen brunch. Tyvärr är vi inte mycket sällskap till varandra, eftersom vi båda sitter med näsan i varsin laptop. Men vi har redan hunnit shoppa lite på Wedad’s tillsammans, ingenting får en morgon att börja bättra än att gå och shoppa lite.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: