Bra och dåligt

Kirsi har åkt hem. Igår. Samtidigt anlände sista finska flyget till Gambia. Fatta att finska säsongen är slut nästa fredag? Fatta att Anski, Heidi och Anders åker hem nästa vecka? Nej, det kan jag inte fatta.

Från och med nästa fredag är jag officiellt svensk/dansk guide. Bye bye finsk guide. Kvar i Gambia blir alltså Miia, Abdul och jag som gudier, Kalle och Musa som lokalguider och Eveliina som chef. Eftersom vi har två lokalguider + Abdul betyder det att de kommer att göra största delen av utflykterna. Jag och Miia kommer däremot att ta hand om hotellservicen. Två månader framöver kommer jag alltså mest att sitta på hotellen, eventuellt ha något välkomstmöte någon vecka. Det är alltså både bra och dåligt att bli kvar här. Bra att jag har jobb, att jag får bli kvar i Gambia, att jag får bli kvar hos Karamo. Dåligt att jag endast kommer att ha hotellservice, dåligt att jag knappt kommer få någon utflykt, dåligt att jag endast får ta del av gästernas problem (hotellservice) och inte av de roliga (utflykter).

Men jag ska inte klaga, jag har ett jobb i alla fall. Och jag får blir kvar i sköna, härliga Gambia i 2 månader till.

Anski åker alltså hem på fredag. Min roommate. Efter det bor jag ensam. Dessutom blir jag tvungen att byta lägenhet när de andra flyttat. Så har en flytt framför mig, till en ny lägenhet, där jag kommer att bo ensam. Men så kommer jag också att få en bil nästan helt för mig själv, vilket underlättar det dagliga livet lite grann. Både bra och dåliga saker alltså.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: