Pearly Bay

Så har Anski, Heidi och Anders åkt hem. Finska säsongen är slut. Det är alltid lika jobbigt att säga adjö. Speciellt till Anski. Min roommate i 2 månader. Vet inte varför men känns dessutom jätte tråkigt att det redan är andra gången jag säger adjö till henne. Jobbade ju med Anski i Egypten förra vintern, och hon åkte då också hem innan mig. Jag kunde inte hålla mig den här gången heller, några tårar vällde nog fram när jag forstod att min bästa kompis i Gambia inte längre finns här imorgon. Det kommer att vara så tyst där hemma nu. Vem ska jag nu prata med när allt går dåligt?

Saknar henne redan. Speciellt då vi de senaste dagarna tillbringade så mycket tid tillsammans. T.ex. på onsdag, hade vi tråkigt och båda kände sig lite illa till mods. Så vi bestämde oss plötsligt att se en film och öppna en flaska rödvin. Skönt – bra film (Crazy stupid love) och bra vin (Pearly Bay) – och avkopplande. Om de bara hade stannat där.. men nej. Efter det öppnade vi nästa vin flaska, vi höll oss till Pearly Bay men böt från rött till vitt och kollade en till film, Bridesmaids. Innan filmen var slut dock hade vi redan öppnat vår tredje vinflaska.. Vi delade alltså slutligen på 2½ vinflaska. Inte glas, utan flaska. Allt det här på tom mage eftersom vi såg framemot teammiddagen på onsdagkväll i Shiraz. Det ledde till mitt livs första dagsfylla. Roligt hade vi, fylleskrattade till de asroliga filmerna, pratade om livet, jobbet och allt man kan tänka sig prata vettigt om när man är full. Kommer nog aldrig att glömma den dagen. Enda tråkiga var att Anski började må illa, och vinflaskorna gjorde sig påminda hela kvällen, och långt in på nästa dag. Själv var jag tvungen att gå och lägga mig för att sova av mig fyllan innan teammiddagen på kvällen. Middagen var förresten god, sjukt god.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: