Grekisk sommar

Jag ber om ursäkt att jag i föregående inlägg gnäller över hur kallt det är i Gambia. Jag har ingen rätt att gnälla. Jag är i Afrika. Måste visa medlidande för er som fryser häckarna av er i skandinavien.

Men to the point, jag har fått veta var jag ska jobba i sommar! Det blev Lefkas! Blir en grekisk sommar för mig alltså. Är super nöjd! Fick den destinationen jag ville. Fick inte riktigt den tjänsten jag ville ha (office/produktansvarig) men fick plats som FI/SE guide och är som sagt riktigt nöjd med det. Ska bli härligt! Europa, Grekland, Lefkas… oj oj oj.

29.4 åker jag iväg och ska bo/jobba i Lefkas ända till september! 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: