Bra blev dåligt

Hade en fantastisk Roots utflykt igår! Härligt härligt väder, härliga härliga gäster! Oj fan vilken flow jag hade och fan vad bra det gick. Är super nöjd och hoppas få göra om det snart. Hade 18 gäster, varav 4 var norska – men alla förstod min finlandssvenska som tur.

Gästerna verkade också supernöjda, fick applåder 2 gånger, och den söta norska damen kom och tackade mig 2 gånger, sa att jag var en ypperlig guide! Åh, vad glad jag blev. Älska svenskar och norrmän, älska Roots, älska Gambia.

Härlig dag alltså. På kvällen gick vi en lång promenad med Karamo, och slutade den med att sitta ner och titta på FCB-VAL fotbollsmatchen på en restaurang. Efter det var jag rejält trött, så jag gjorde vad jag brukar göra – blev cranky och förstörde den dittills perfekta dagen med att sura åt Karamo. Nätt, sku vi säga i Karis. Varför blir jag cranky när jag är trött..? Och varför ska jag ta ut det på dem som alltid förtjänar det minst..? Jag är jobbig ibland.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: