Imorgon hittar ni mig här

Äntligen ledig imorgon! Puh! 6 dagar jobb i sträck har gjort mig en väldigt trött individ. Ovanligt trött har jag varit de senaste dagarna, somnade nästan på soffan i ett hotell idag. Men 2 lediga dagar väntar mig nu. Imorgon står avkoppling som först på to do-listan. Ska packa bilen full med mat och dryck, badkläder, handduk och musik och ta mig till Paradise Beach med Karamo. Kommer att bli så härligt, har drömt mig dit hela dagen sen vi bestämde oss för att åka dit imorgon.

Torsdagsplanerna står inte klara än men kan tänka mig något i stil med sova, vila och koppla av. Imorgon hittar ni mig här

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: