Även på min lediga tid

Jag slutade tidigt idag, 18:30 och försökte få med Karamo till stranden för den klassiska Sunday Beach, men han var tvungen att jobba i studion. Typiskt. Så jag betedde mig som en sur 3 åring och kom till kontoret istället. Även på min lediga tid sitter jag här. Nej, ska bara kolla några saker och blogga lite så åker jag hem.

När jag surfade runt i bloggvärlden lite just nu kom jag gång på gång fram till en och samma fråga. Vem ser bra ut i en onepiece? Även de snyggaste personerna ser urdumma ut i denna urdumma utstyrsel. Alltså sorry, men så fort jag ser en bild på någon i en onepiece så får jag sjukt i ögonen och måste titta bort. Den är bara ful. En sparkdräkt för vuxna. Yäk.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: