Hemmakväll

Igår var en långsam, tråkig dag. Hade servicekontor 9-11 och 16-18 och så hade jag hotellservice där emellan. Under hela dagen såg jag 1 gäst. Uno. Tala om att ha tråkigt.

Hade dock en skön kväll planerad. Hade bokat in lite alonetime, köpt lite godsaker, valt ut en film, plockat fram ljus och städat där hemma redan innan. Så allt skulle vara klart efter service att bara åka hem, koppla av och ha det skönt. 

Men när jag satt på sista hotellet kl.18.20, började det hända grejjer. Då ringde några gäster från ett annat hotell och hade lite problem så jag var tvungen att åka dit för att möta dem kl.19. Efter det tänkte jag mig äntligen få åka hem och njuta, så jag svängde in via GFC och beställde en stor pizza att ta med mig hem. Stressen började just avta när jag får ett till samtal av en gäst på ett hotell som inte hade fått någon biljett för morgondagens utflykt. Så när jag fått pizzan var det bara att köra till hotellet, skriva biljett och sedan köra hem. Stannade snabbt vid supermarketen, så när jag kom hem var pizzan nästan kall.

Men det gjorde inget. Filmen var okej, maten god, och fick sällskap av Karamo lite senare, så det blev en helt bra kväll ändå.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: