Tröttsam ledighet

De två lediga dagarna gick fort, så även efterkommande arbetsdagar. Jag är fortfarande trött – hela tiden. Varför? Det är så tröttsamt att vara trött. Blev inte utvilad under mina lediga dagar. Onsdagen spenderades som lovat på Paradise Beach, sist och slutligen… Efter att bilen vägrat starta, jag tappat nerverna och en mekaniker hämtats på plats för att starta biljävlen. Inte en så bra start på dagen. Men när vi kom fram till stranden var solen framme, det var varmt, det blåste lite och det var nästan bara vi där. Det var en skön dag. Vi bara solade, badade och njöt. Först kl.17 hade vi fått tillräckligt och åkte hem.

Torsdag slappade jag bara hemma hela dagen, fick inte någonting gjort. Eller ja, jag bykade lite, men annars ingenting. Och på kvällen, nu ska ni alla få häpna och höra – speciellt de som känner migtittade jag på fotboll! Fotboll! Jag! En hel match! Karamo skulle se ManU-Ajax och tyckte jag skulle följa med, jag skrattade högt åt idén men när han sa att han skulle gå och titta på matchen till Serrekunda och Gambias äldsta biograf blev jag nyfiken och bestämde mig för att ta det som en upplevelse. Så jag följde frivilligt med och tittade på en hel fotbollsmatch. Vart är världen på väg? Måste nog fortfarande säga att fotboll inte är min favoritsport, men kanske det går att se en match nu och då. Kanske.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: