Våra små presidentkandidater

I området där jag bor har det alltid funnits katter. De lever där villt, vissa av de som bor där matar dem ibland, men annars tar de hand om sig själva. Varje år föds nya kullar, vissa katter flyttar bort, vissa dör, och nya kattungar springer alltid omkring. När jag kom tillbaka denna säsong hade vi 6 små kattungar som sprang omkring. Jag försökte att inte mata dem först, men de är ju så små och söta och oskyldiga och… Vi kan bara säga som så att de har alla namn nuförtiden och de brukar få komma in i min lägenhet för en kort lekstund när de vill.

När jag och Anski skulle namnge våra små katter, var det presidentval på gång i Finland, vilket kan ha påverkat namnen lite grann…

Paavo

Sauli

Pekka

Tarja

Tarja, Sauli och Pekka

När våra små presidentkandidater vuxit lite visade det sig senare att både Sauli och Pekka var egentligen flickor. Och Tarja, som var en skygg och späd liten sak med ett grönt öga och ett blått har blivit en stor pojke. Vi hade en Mara också, men han försvann senare och vi tror han blivit byte för en hund som sprang omkring någon vecka sedan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: