GMT

Tiden var på speed imorse och bara sprang iväg någonstans. Hade väckning 7, och hade i och för sig bokat in det ganska så tight eftersom jag skulle infinna mig på kontret redan 7:30, men jag trodde mig ha gott om tid. Plötsligt var klockan 7:26 och jag var fortfarande hemma! Fick rusa och skynda mig ut i bilen och köra till kontoret. Vi ska nämligen åka från kontoret in till huvudstaden Banjul för att fixa det sista med våra arbetstillstånd. I bilen tänkte jag ut en massa ”Ursäkta att jag är sen, men hunden åt mina läxor”-typ av saker att säga. Men när jag kom fram 10 minuter för sent och ändå var den första på plats så kom jag ihåg, jag är ju i Gambia!

Här är man inte så noga med tiden. Gambia ligger i GMT, vilket i detta land inte betyder Greenwich Mean Time, utan Gambian Maybe Time. Det sammanfattar tidsuppfattningen här i Gambia rätt så bra.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: