Imorgon – Kartong

6 dagar jobb i sträck igen och jag är redo för de kommande 2 lediga dagarna. Är inte särkilt trött, och gillar mitt jobb så de senaste 6 dagarna har gått rätt så fort. Men det blir skönt med lite ledigt ändå. Dessutom har vi planer. Imorgon ska vi återigen ta till det fyrhjuliga transportmedlet, jag, Karamo och Lamin. Lamin är min goda kompis och Karamos kusin. Vi ska packa bilen full med essentiella saker för en roadtrip och styra mot Kartong. Kartong är nästan den sydligaste staden i Gambia, och jag hade ett önskemål för min lediga dag; besöka något nytt ställe där jag inte varit innan. Varken Karamo eller Lamin har heller besökt Kartong, så det ska bli spännande!

Måste komma ihåg att ladda kameran, måste komma ihåg att ladda kameran, måste komma ihåg att ladda kameran…

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: