Gillar inte

Fan. Man ska aldrig planera något i förväg. Det händer ändå alltid någonting som förstör planerna. Vi kom aldrig till Kartong, vi kom aldrig ens iväg. En av bilarna gick sönder så jag var tvungen att ge min till förfogande. Fan.

Vi tog en slapp dag istället. Vi sov, simmade, solade, läste, lagade mat, åt och njöt. Kartong får bli till nästa vecka. Torsdag, min andra lediga dag, var det dags för att flytta. Jag skrev nångång tidigare att jag blir tvungen att flytta vid något skede eftersom vi har kontrakt i den andra lägenheten till april. Så igår, på torsdag, flyttade jag till en annan lägenhet. Och jag gillar den inte alls.

Min förra lägenhet har varit mitt hem så länge jag varit i Gambia, hade samma lägenhet förra säsongen. Den har varit grunden för så många minnesvärda händelser, att till och med Karamo sa att han vill gråta när vi igårkväll tömde de sista.

Min nuvarande lägenhet är ful och kal. Den luktar illa och har mindre badrum än den förra. Den är alldeles för nära porten vilket gör att vi hör ljud hela natten lång, och som granne har vi världens gnälligaste unge som gråter varje minut av varje dag. Dislike. Stor dislike.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: