Nu börjar det.

Oh shit. Nu börjar det. Tiden då alla ens kompisar sakta men säkert börjar gifta sig, skaffa familj, barn, hus, båt och hund. Jag har idag fått veta att min kompis Milla har förlovat sig och ska gifta sig i september. Den första av mina kompisar att gifta sig. Jag är så otroligt, genuint, fantasiskt lycklig för henne!

Nämnde jag förresten att hon ska gifta sig i USA? Jag ser en oemotståelig chans att ta mig till den amerikanska kontinenten för första gången i mitt liv. Bara jag lyckas ta ledigt från jobbet. Enklare sagt än gjort. Men får se. Jag säger fast upp mig. Jag tänker  inte missa det här bröllopet. Fastän Milla varnade och sa att det inte kommer att bli något stort, vitt och fluffigt bröllop. Jag bryr mig inte. Jag ser framför mig Wedding Crashers (fråga inte varför..). Jag ser framför mig bröllopet. Jag ser framför mig brudgummens förmodade snygga vänner. Jag ser framför mig Sex and the City. Jag ser framför mig en chans att köpa en snygg klänning. Jag ser framför mig hur min kompis Linda och jag kommer att flyga till USA, och jag ser framför mig hur hon de hela 9 timmarna gnäller om varför vi inte bokade first class. Jag ser framför mig hur jag kommer att stå ensam i en ny klänning, med ett glas champange i handen, stupfull, och fundera varför inte jag har det Milla har. Jag ser framför mig vuxenlivet.

(Ta nu snälla det här med en nypa salt, speciellt de två sista meningarna. Meningen om min kompis Linda däremot är helt realistisk. Sorry Linda, jag älskar dig men det är sant.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: