En natt på Lemon Creek

Vad gör man när man har något speciellt som man vill fira? Jo, man kan ringa sitt favorithotell, vars personal är gudomliga och fråga om det skulle vara möjligt att boka in sig på ett rum för en natt. Sedan kan hotellets gudomliga personal meddela att det går bra, och att det är helt gratis.

12.3.2012 var det exakt 1 år sedan jag kom till Gambia och träffade Karamo. Det firade vi med att checka in en natt på Lemon Creek hotell, mitt favorithotell. Det är fantastiskt. Vi hade båda arbetsdag, så vi checkade in rätt så sent, men vi tog vår tid innan vi gick till restaurangen och åt middag där. Vi hade bara ett dygn i Lemon Creek, men det var verkligen avslappnande och vi njöt av varje minut. Vi gjorde inget speciellt, låg i den mjuka sängen och kanalsurfade bland alla internationella kanaler (detta är lyx i Gambia). Men det var kul att göra något speciellt, något annat än det vanliga. Efter en god natts sömn, steg vi upp, åt frukost, gick och beundrade hotellområdet, och så checkade vi ut. En kort vistelse, men gud så skön. Lemon Creek hotell, bäst.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: