Så oinspirerad

Hur oinspirerad är man då man googlar ”inspiration” …?

Jag är precis så oinspirerad just nu. Eller kanske omotiverad är bättre ord. Jag har ingen motivation för saker och ting just nu. Speciellt då det gäller sommaren. Jag har ingen motivation, ingen lust att åka till Grekland. Jag vill inte jobba i Grekland i sommar. Samtidigt skäms jag över hur otacksam jag låter, det är ju faktist ett bra jobb jag har. Det är ju faktist en komplimang att de erbjudit mig just det jobbet. Jag ska ju faktist få bo och jobba i Grekland en hel sommar. Men det finns bara ingen inspiration. Skulle någon erbjuda mig ett sommarjobb i Finland just denna sekund så skulle jag ta emot den. Vill vara i Finland en tid nu igen. Inte bara två veckor. Hoppas det blir bättre, hoppas jag hittar motivation och inspiration för sommaren. Vill ju verkligen njuta av sommaren, av Grekland. Vill ju inte att det känns som om jag måste dit… men så känns det just nu.

Kan inte någon klappa mitt huvud och säga ”sådär ja, det kommer nog att bli bra. allting kommer att ordna sig.” Någon? Snälla?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: