En lång men belönande dag

Vintersäsongen börjar gå mot sitt slut här i Gambia. Det är rätt så lugnt och tyst, ganska tråkigt på jobb. Men igår och idag har jag minsann fått känna att jag jobbat, och gud vad jag har njutit! Det här jobbet är så tråkigt när det är tråkigt, men så jäkla kul när man har något att göra.

Igår var jag den enda på jobb, och hade massor att fixa med på kontoret med brev till alla gäster bl.a. Idag har jag pratat med många gäster på hotellservice. Vissa hade frågor, vissa ville gnälla lite, men de flesta var trevliga. Sedan har jag hållit på och fixat med några gäster som miste sitt baggage vid senaste ankomst. Har följt upp situationen dagligen, och har träffat gästerna på hotellet. Idag fick vi äntligen besked att väskan hade kommit, så jag åkte till flygplatsen och hämtade väskan. Jag hade redan innan detta bestämt träff med gästerna, men sa ingenting om väskan på förhand. Så när jag kom fram sa jag bara ”Jag tror jag har er väska” – och ni skulle ha sett gästerna! De trodde inte det var sant! De var så glada, och jag blev så glad för deras skull. De tackade mig tusen gånger och gav mig kramar. Så slutade dagen på en riktigt god not.

Ja, ibland glömmer jag det, men i grund och botten så älskar jag mitt jobb. Nu är klockan 20:00 här i Gambia och jag sitter ännu på kontoret. En lång men belönande dag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: