Skiträdd

Ja. Vad kan man säga när tiden går för fort fastän man skriker ”stop! stanna!”. Har gjort min sista hotellservice imorse, gjort min slutredovisning, lämnat in handkassan och diverse biljettblock, och packat ihop på kontoret. Sedan tog vi alla en välförtjänt halvledig dag och åkte hem. Har tvättat lite kläder, men har inte ens påbörjat packningen. Försöker väl dröja med det för att inte fatta att jag faktist ska hem imorgon. Alltså hem-hem, till Finland. Det enda som återstår imorgon är att hämta hotellpärmarna och lämna tillbaka bilen. Är skiträdd för imorgon. Skiträdd för att packa, för att säga adjö till Karamo, skiträdd för att åka hem. Sitter som bäst på Vineyard med Karamo, han kollar på fotboll och jag utnyttjar gratis WiFi. Fatta att jag ska härifrån imorgon, nej, jag vill inte.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: