Soffmys en regnig fredagskväll

Det regnar. Det har regnat nästan hela dagen. Vad grått, kallt och deprimerande väder. Har inte lust att göra något idag. Tur så behöver jag inte det heller. Sitter bara och väntar att klockan ska bli sjutton noll noll. Då ska jag köra till min kompis Ida, vi ska åka till butiken och ladda upp med en massa god (och onyttig) mat och så ska vi åka till henne för att tillbringa hela kvällen/natten i soffan. Jag tänker mig god mat, snacks, goda filmer och soffmys med henne och hunden. Vad kan vara bättre en regnig fredagskväll? 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: