72 h sammanfattat

Fredag & Lördag

  • Jag var på sleepover hos Ida. Vi lagade Thailändsk mat. Vi kollade på Voice of Finland. Vi röstade på Mr. Sipola. Vi fixade snacks. Vi drack cider/lonkero. Vi såg på skräckfilm. Jag blev rädd. Vi såg på en annan film. Vi somnade. Vi steg upp. Vi hade picknick-frukost på stranden med hunden. Vi gick tillbaka hem. Vi kollade på Thelma & Louise – klassiker!
  • Jag åkte hem från Ida. Jag lärde mig köra automatväxlad bil. Mamma, pappa, bror och jag åt middag på Knäppen. Efter middagen åkte jag, mamma och pappa iväg på miniroadtrip runt Fagervik och Ingå i solnedgången, så fint, så roligt!

Söndag

  • Körde till Esbo till Linda på förmiddagen. Vi åt ärtsoppa. Vi besökte ett jättefint hus där vi gosade med världens sötaste (jag lovar!) 6 månader gamla Berner sennen hund. Jag fattade hur mycket jag vill ha en likadan. Jag försökte stjäla hunden. Vi åkte till Iso Omena. Linda köpte massa saker. Vi åt jättegod salladslunch. Jag åkte till min syster. Vi firade systerdotterns 2 års kalas. Vi fick massor med godheter. Jag kittlade, lekte och kramade med barnen. Jag åkte och träffade Kirsi. Vi pratade en lång stund om allting jobbrelaterat. Jag fattade hur mycket jag verkligen tycker om Kirsi. Jag åkte hem.

Måndag

  • Jag vaknade 8:30. Jag kollade på Gilmore Girls. Bror kom hit på frukost. Vi kollade på Gilmore Girls. Jag åt frukost. Jag ringde mamma. Jag ska hämta henne från Helsingfors idag. Jag tänkte passa på att shoppa lite i samma väva. Jag beställde några böcker från Adlibris.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: