Nedräkning – 3 dagar

3 dagar kvar. En av två kappsäckar har jag tagit fram och sakta börjat packa. Det börjar kännas mer verkligt att jag än en gång ska åka iväg. Men jag har tur som har familj, vänner och bekanta på väg och hälsa på mig i sommar så behöver jag inte vara 5 månader ensam igen. Väntar på att komma fram till Grekland, till Lefkas, till min lägenhet och få slå ner sig på en plats för en tid igen.

Här i Raseborg börjar det bli riktigt varmt nu på dagarna, vilket betyder att vårbruket kommer igång på gården. Livet ute på landet sätter igång på allvar, och stressfaktorn är hög som vanligt. Men just nu ska vi fira vappen några dagar för tidigt, får återkomma, det lovas mjöd och varma munkar i nedre våningen hör jag! Bäst att skynda..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: