Nedräkning – 2 dagar

2 dagar kvar till avfärd, vilken passlig  tid att märka att man har söndriga arbetsskor? De svarta pumpsen jag använder på flygplatsen har klackarna sönder! Arrrgh! Varför kollade jag inte mera noggrannt när jag packade upp dem? Åkte snabbt iväg till skomakaren i stan och var förberedd för att gå ner på knäna och be och böla. Men det bästa med att bo i en liten liten stad är detta; att skomakaren säger ”inget problem, du kan hämta dem imorgon”. Fixat och klart, puh!

Var förresten och se på Mikko Sipola igår, som uppträdde på Ekenäs torg. Visst var han ju precis lika bra på som på TV. Han fick rosor av några flickor och någon förening, en check av Raseborgs stad, en bil av Special Mobil, och massor av applåder och hejande av publiken (närmare 3 600 personer!).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: