Nedräkning – 1 dag

Ganska så exakt 24 timmar tills mitt flyg avgår, men jag fattar det inte ännu heller. Fattar inte ens att jag är tillbaka i Finland. Men jag hör Grekland kalla mitt namn, och iväg ska jag imorgon.

Idag har jag besökt min farfar, han spelade någon låt till mig som han gillar och så pratade vi en stund. Gick till butiken med mamma, köpte det sista jag ska ha med mig. Tuggummi, en tidning (Matkaopas, surprise surprise!) och lite annat. Nu ska jag packa det sista ännu, så allt är klart för imorgon. Ska bosätta mig i Grekland imorgon.. jaha.. ännu ett nytt kapitel, ett nytt äventyr i livet som guide.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: