Grekland

Landade sent på måndagkväll, Grekland tog emot mig med en vacker solnedgång. Grekland är väldigt vackert, påminner mig om Kroatien. Träffade min chef en kort stund på flygplatsen, men sedan åkte jag och min kollega Rie till vårt ”hem”, Nidri på Lefkas. Det är endast jag och Rie som kommer att jobba här, den andra tre guiderna och vår chef kommer att jobba i Parga som ligger cirka en och en halv timme från oss.

Idag har jag fått bekanta mig med några hotell, med agenten, några samarbetspartners och träffat massor av människor. Har även hämtat min cykel hos Avis så nu kan jag ta mig runt lite. Lefkas är en vacker ö, ser framemot att se andra delar av den. Det är vad jag och Rie ska göra, ta oss runt ön, bekanta oss med olika platser osv. Fast Rie har varit här även ifjol, så hon känner till det mesta och det är lätt för mig då jag enkelt kan fråga henne om det är något jag undrar över. Har terroriserat henne med frågor idag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: