Grekland, del 2

Idag ska jag och Rie åka på roadtrip runt ön för att bekanta oss med den och för att se nya ställen. Ska bli kul att komma ut lite, Nidri som stad är ganska liten.

Igårkväll hade vi en rolig kväll. Jag åt min första Grekiska middag, namnet på rätten har jag förstås glömt redan, men gott var det. Efter det blev vi bjudna ombord en stor båt ägd av Ries pojkväns kompis. Det var alltså Rie, Veljan, Lorenz och jag och vi delade en flaska vittvin. Där träffade jag även på två trevliga Kroater, vi pratade om Kroatien förstås och jag tyckte det var synd att jag inte hade träffat dem förra sommaren då jag bodde i Kroatien. Men så kan det vara, och tyvärr seglar de vidare idag så kommer inte att se dem mera. Vi hade hur roligt som helst, men det är fortfarande rätt så kallt om kvällarna så vi gick hem ganska fort efter att vinet var slut. En rolig kväll alltså, roligt att träffa nya människor.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: