Grekland, del 4

Vilket vackert vattenfall vi besökte igår. Rätt så litet, men gud så vackert. Klart vatten från bergen, små ”poolar” man kan bada i.. Ska definitivt bada där någon gång. Efter vår cykeltrip hade vi office jobb, och kvällen avslutades med guiderna från Apollo då vi alla åt middag på Ola Kala. Grekisk mat är alldeles för gott, och man äter hela tiden!

Idag har vi besökt största delen av våra hotell, för att förbereda ännu lite (mycket att göra innan första gästerna anländer 7.5), och senare ska vi dra iväg till Paleros. I Paleros har vi några gäster, men kommer själva att vara där bara en gång i veckan. Men vi måste bekanta oss med stället ändå. Ska bli kul att se ännu en annan del av Grekland.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: