Grekland, del 9

Vi hade första arrival igår. Trodde vi. 10 minuter innan vi skulle åka till flygplatsen får jag ett samtal av Rie att flyget är försenat, det kommer inte att landa 21:30 utan 01:30. Fine, inget problem, vi får bara vänta. Men får senare ett samtal att flyget är ytterigare försenat, och kommer inte att landa 01:30 utan 04:30, vilket betyder att vi måste åka ut till flygplatsen typ kl.03. Inte behagligt men vad kan man göra. Men när jag gått och lagt mig får jag sista samtalet av Rie och flyget är YTTERLIGARE försenat. Det landar inte 04:30 utan 07:30. Morgonflyg, stiga upp tidigt – men bättre än nattflyg i alla fall.

Så 10 timmar blev flyget försenat till slut. På grund av tekniska fel. Så kan det gå. På säsongens första arrival dessutom. Men gästerna verkade nöjda ändå, otroligt nog. Trötta men nöjda.

Min arrival transfer gick bra, men när jag gick med mina gäster till sista hotellet och kom ut igen så hade min buss försvunnit. Min busschaufför hade bara åkt iväg! Så var tvungen att gå till kontoret (kanske 1 km bara, men att gå det i högklackat.. nice) men det värsta var att jag hade en massa grejjer fortfarande i bussen! Förbannat.. Ringde vår agent som skulle ringa busschauffören, men han fick inte tag i honom. Så det var bara att gå till kontoret. Men som om det inte vore nog, så steg jag i hundskit på vägen. Jag steg i hundskit. Typiskt alltså.

Men jag tänker vara positiv, för det finns ju bara en väg för allting att gå – och det är uppåt. Säsongen kan ju bara bli bättre. (Hoppas.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: