Grekland, del 10

Igår var vi ut på havet. Vi ska ha en havsutflykt varje vecka, och åkte ut för att se vad det är vi kommer att göra och se på utflykten. Och passligt nog, eftersom vi idag skulle ha vår första egna utflykt.

Det var jag och Emelie från Apollo som åkte ut, och det var en riktigt kul utflykt. Fina vyer, god mat men tyvärr hade vi en askall nordlig vind på vägen hem och vi frös som fan! Men annars en rolig dag. Efteråt fick jag skynda mig till hotellen där jag skulle ha service men hann bra och var faktiskt 5 minuter i förtid. Inget extra på service, en gäst behövde läkare och nån snodde mina solglasögön.. men inget annat. Mina solglasögon sörjer jag dock så förfärligt mycket.

Kvällen avslutades med middag med hela Apollo teamet på den grekiska restaurangen Mamma Mia, vilket var kul för nu fick jag äntligen träffa hela teamet. Fick även träffa Apollos finska guider, Jessica och Mikko, som var väldigt trevliga. Skönt att få prata finska ibland!

Men idag hade vi alltså vår första egna havsutflykt, eller BBQ som den kallas. Det gick riktigt bra, inga problem, men önskar mig mera gäster till nästa vecka. En kul utflykt är det, fast rätt lång och man blir alltid så trött när man är ute på havet, så ska åka hem nu och vila. Ingen mer jobb idag (torsdag), fredag halvdag och lördag ledig! Wohoo!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: