Grekland, del 12

Igår var det morsdag. Samma dag hade mamma födelsedag – vilket sammanträffande. Hade tänkt efter på förhand och köpt en morsdagspresent medan jag var i Finland, paketerat den och gömt den. Sedan var det bara att ge en ledtråd till mamma igår var hon kunde hitta presenten. På så vis var jag där även om jag inte var där.

Här rullar livet och jobbet på som vanligt. Teamet från Parga vär här i lördags och hälsade på. Det var kul, fast när vi alla är på samma plats så gör vi inte annat än äter. Åt frukost och lunch inom 3 timmar tror jag, plus fryst grekisk yoghurt (så sjukt gott!). Söndag var en vilodag, jobbade visserligen men hade inte så mycket att göra. Mest var det bara att ta det lugnt.

Idag däremot har vi varit igång. Våra första svenska gäster anlände imorse och vi var givetvis emot dem på flygplatsen. Två flyg väntade vi alltså på, Göteborg och Stockholm Arlanda. Hade en buss till Nidri med svenskar, det var kul, hade massor med energi efteråt. Så var det dags för en liten siesta, men nu är jag tillbaka på kontoret. Ska snart iväg till flygplatsen igen. Dags att vinka hejdå till våra finska gäster, så ska följa med dem till flygplatsen och sedan ta emot ett nytt lass finska gäster, men även våra första danska gäster. Nice! Och ännu mera nice är det att min kompis Linda kommer på besök idag. 1 vecka ska jag få ha sällskap av henne, och det minnsann är det bästa som hänt sen jag kom hit.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: