Grekland, del 15

Tiden går fort och det tycks ha blivit en rutin för mig att blogga varannan dag. Men helt okej med det med. Vi har haft så sjukt roligt med Linda och Minna, helt fantastiskt! Jag var så ledsen igår när de åkte hem. Men vi hade en bra sista dag, med mat på Ola Kala, efterrät på Cafe di Paris, sällskap av både Panos och Apostolis. Sedan åkte vi till flygplatsen. Allt gick bra tack och lov. Första ankomsten kom ju 10 timmar försent, andra ankomsten var 13 timmar försenad men igår kom de 20 minuter för tidigt. Skönt så. Tredje gången gillt.

Den nya arbetsveckan har börjat bra. Hade välkomstmöte för svenskarna igår och det gick bra, älskar svenskar. Det är mer dialog än monolog, och det gillar jag. Idag har jag börjat dagen med välkomstmöte för de finska gästerna och den gick också riktigt riktigt bra. Har så få finska gäster här, bara 25, men 21 personer kom till mötet – och det är super! Och de är alla så trevliga, de blev nästan alla där efteråt och ställde frågor och bara pratade med mig. Kommer att bli en toppenvecka. Har servicetelefonen denna vecka, men den har bara ringt några få gånger hittils – ingen panik alltså.

Nu är det dags för siesta tror jag, tillbaka till jobb ikväll. Lovar uppdatera med lite bilder här så småningom.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: