Grekland, del 17

Jag fick nog någonslags depression eller separationsångest när Linda och Minna åkte hem. Vi hade så roligt när de va här. Vi gjorde inte mycket och inte något speciellt men sällskapet saknar jag. Kul och sitta på café ensam liksom. Så igår kväll var jag ledsen, ensam och trött. Gick alltså tidigt hem, tröståt, kollade på TV serier och funderade på livet.

Imorse kände jag mig lite bättre, elämä voittaa skulle mamma ha sagt. Men vi har haft riktigt dåligt väder här. Det ösregnar just nu. Så inte mycket att rapportera, ni får nöja er med lite bilder. Bilderna är från staden Lefkada, som vi besökte med Linda & Minna.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: