Grekland, del 18

Depression no more! Däremot glädje och motivation. Jobber löper på bra, kollegerna är härliga och vädret bättre än senaste veckan.

I början av varje säsong ordnar vi en fest för alla guider som vi kallar Kick off. Och i slutet av varje säsong ordnar vi en fest som vi kallar Kick down. Det är för att fira kommande/gångna säsong och få släppa lossa med sina kolleger. Igår, torsdag, gick vår Kick off av stapeln. Jag och Rie köre vår Öhoppnings tur på dagen tillsammans med Emelie från Apollo, och vi var tillbaka runt kl.17. Teamet från Parga körde ner till Lefkas och vi skulle alla träffas här.

Jag satt ensam på kontoret då jag plötsligt hör någon ropa ”Linda!”. Jag tittar ut och där står Rie och Johanne med en orange convertible bil och väntar på mig! Oh yes, kunde det börja bättre? Vi hade redan bokat in oss på en villa en bit från centrum och behövde alltså transportmedel, och Avis var snäll och gav oss en super hyrbil för kvällen. Vi körde runt stan några gånger, bara för att visa upp bilen haha. Sedan körde vi upp till villan, där vi mötte resten av teamet, Mikael, Christina och Sarah. Och vilken villa det var, her-re-guud! En privat lyx villa med plats för 8 personer, 4 sovrum, 5 badrum, megakök stor terass med egen pool och givetvis fantastisk utsikt över Nidri och skärgården. Vi var alltså bara vi 5 och hade villan helt för oss själva. Vi fixade genast vin och snacks medan Mikael började förbereda mat till oss. Vi satt ute på terassen och bara njöt av utsiken, villan, vinet och sällskapet. När vi väl hade ätit, pratat, delat ut goodiebags och haft roligt var det dags att laga oss klara för party. Nidri by night. Vi hade som mål att ta oss ner till Centro, en bar i centrum av Nidri som vi hade hört skulle ordna Jägermeister-party.

Vi beställde 2 taxin, och åkte ner till centrum men tog in på Cafe di Paris först istället eftersom Centro var helt dött då. På Paris träffade vi alla härliga människor och beställde in drinkar. Christina, Mikael, Johanne, Rie, Veljan och jag satt vid ett bord och hade hur roligt som helst. Vi pratade massor, drack lite drinkar och sedan var det dags att bege oss till Jägermeister-party på Centro. Jag ringde Tim, och han var också på väg dit så när vi kom fram var det flere bekanta ansikten. Men det var inte så mycke folk där ändå, och vi var lite besvikna. Men så bestämde vi oss för att vi skulle vara de första att påbörja partyt så vi beställde in Jägermeister, och innan vi visste ordet av var det även annat folk på plats och snart kom även Apollo teamet in. Det är det positiva med små destinationer, alla känner alla och kan umgås med varandra. Fan vilken rolig kväll, hade nog nästan kunnat spela in Hangover 3 filmen den kvällen. Det enda vi var 100% säkra var att Mikael, Rie och Veljan åkt hem runt kl.02, Johanne har åkt hem kl.04, Christina kl.05 och jag har kommit tillbaka till villan kl.06. 3,5 timmar fick jag sova innan det var dags för väckning och början på Kick off dag 2. Vi hade avtalat med Avis om att hyra en motorbåt, och så köra omkring i skärgården här i Nidri. Så vi tog oss ner till hamnen mer eller mindre välmående och hoppade på en liten båt. Så körde vi runt o solskenet, njöt av havsluften och styrde på Vathi på Meganissi. Där tog vi oss lite bakelser och vila innan vi åkte tillbaka. Fick massor av sol under dagen, och har även bränt mig lite. Men mest bara fått färg, vilket jag är glad över.

Efter båtturen hade vi typ 2 timmar på oss att vila, innan det var dags att åka till hotellen på kvällsservice. Fullspäckade 30 timmar! Men roliga. Härlig kick off för sommarsäsongen 2012.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: