Äntligen är det idag

Så har det gått några dagar igen. Inget nytt här, firade Eurovisionerna ganska storslaget och fick en rejäl påminnelse om hur alla känner alla i småstäder som Nidri och hur snabbt rykten kan spridas. Men jag har återkommit från det, bryr mig fan vad andra tänker och är mig glada själv igen.

Har haft en bra dag, och många saker att vara glad över. Först hade jag välkomstmöte för finska gästerna. Det gick bra, inte lika bra som förra veckan men helt okej ändå. På siestan åkte jag hem och äta, och åkte sedan till Cafe di Paris för att använda internet. I Paris fanns redan Jessica och Simon från Apollo så satte mig ner med dem, pratade lite och spelade kort tills nu då vi alla skulle tillbaka på jobb.

Pratade också med ägaren en stund, Panos, han är så härlig, så ärlig. Jag kan berätta det mesta till honom, och han brukar ge ganska bra råd. Han har blivit en god vän till mig. Apostolos ”återvänder” dessutom idag från en tråkig flickväns-semester så får jag äntligen prata med honom också senare idag om allt som hänt medan han varit ”borta”. Och så bjöd Jessica mig till De Wines bar ikväll för att spela biljard med henne och några andra. Ska ha en bra dag idag. Äntligen är det idag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: